iPhone 3G als prepaid bij T-Mobile


T-Mobile gaat de iPhone 3G in plaats van met abonnement ook met een prepaid kaart aanbieden. Hiervoor moet wel flink in de buidel worden getast.

Een iPhone 3G 8GB prepaid pakket kost namelijk 699,95 EURO. Hiervoor krijgt de klant wel 100 EURO beltegoed. Het prepaid biedt bijna dezelfde mogelijkheden als een iPhone mét abonnement. Behalve dat Visual Voicemail niet mogelijk is bij een prepaid pakket.

T-Mobile zegt hiermee tegemoet te komen aan de vele verzoeken van klanten voor een dergelijk pakket. Het bedrijf heeft echter een beperkt aantal iPhone's beschikbaar gesteld en zijn alleen verkrijgbaar via de T-Mobile shops. De iPhone 3G Prepaid bevat een T-Mobile simlock maar werkt ook voor de eerder overgenomen Orange klanten.

Goedkoper in België
Bellen kost 35 eurocent per minuut voor zowel naar vast als naar mobiel. Sms'en kost 23 eurocent per stuk en wie het internet op wil betaalt 1 EURO per MB met een maximum van 7 EURO per dag. Wie veel van het laatste gebruik wil maken zal toch beter een abonnement kunnen overwegen. Opmerkelijk is verder dat een losse en simlock-vrije iPhone 3G 8GB versie in België slechts 525 EURO kost. Voor wie een iPhone 3G in prepaid-vorm een serieuze optie is, is het het overwegen waard een bezoek te brengen aan onze zuiderburen.



Praat mee over dit artikel