Samsung kondigt luxe Galaxy Watch3 Titanium aan


Samsung heeft een nieuwe variant van de Galaxy Watch3 aangekondigd. Eentje met een 45mm behuizing, dezelfde functies als de Watch3 maar dan gemaakt van een nieuw soort materiaal: titanium.

De Galaxy Watch3 is nog niet eens zo lang geleden aangekondigd in een roestvrij stalen 41mm en 45mm variant. En nu vindt Samsung de tijd rijp voor een derde variant; 45mm groot van titanium. Ondanks de nieuwe materiaalsoort en iets verfijnde uiterlijk gaat het nog altijd om hetzelfde horloge.

Samsung Galaxy Watch3 series
Galaxy Watch3 Titanium naast de Watch3 45mm en 41mm

Zo is het horloge nog altijd voorzien van een roterende rand maar ditmaal is die van titanium. Voordeel van titanium is dat het sterker en tegelijkertijd lichter is. In vergelijking met de roestvrijstalen variant is de Galaxy Watch3 Titanium 10,8 gram lichter. Kopers vinden bovendien een premium metalen band in de doos die qua afwerking prima past bij de rest van het horloge. Verder is het vooral dezelfde Galaxy Watch3 met dezelfde functies. Denk aan gezondheidsfuncties en monitoring zoals bloeddruk, ECG en zuurstofgehalte (SPO2). Ook workouts en je slaap kunnen gemonitord worden en inzichtelijk gemaakt worden.

Samsung Galaxy Watch3 Titanium prijs

De Samsung Galaxy Watch3 Titanium ligt vanaf 18 september in de winkels en is voorlopig alleen in een 45mm variant met Bluetooth verkrijgbaar. Over een 4G-variant wordt (nog) niet gesproken. De kleurkeuze is simpel; alleen Mystic Black is beschikbaar. De verwachte verkoopprijs bedraagt een stevige 649 euro.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy Watch3 Titanium verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel