Renders OnePlus 11 Pro met Alert Slider verschenen


Er zijn eerste renders verschenen van de OnePlus 11 Pro. Deze renders tonen een opvallend groot en rond camera-eiland met Hasselblad-logo. Maar we zien ook een oude bekende.

OnePlus baarde opzien door haar vorige vlaggenschip, de OnePlus 10T, niet uit te rusten met een Alert Slider. Deze schuifknop was juist jarenlang een vast gegeven op smartphones van OnePlus. Het leverde het bedrijf dan ook veel kritiek op. Als we naar onderstaande afbeeldingen van de OnePlus 11 Pro kijken dan lijken ze daar wat aan gedaan te hebben.

OnePlus 11 Pro render
Render toont de OnePlus 11 Pro

Maar we zien meer dan de Alert Slider. Namelijk een Hasselblad-camera met tenminste 3 verschillende sensoren. De module is ditmaal rond uitgevoerd in plaats van vierkant zoals op de 10 Pro of 10T. Welke sensoren OnePlus precies van plan is toe te passen is nog onbekend.

Snapdragon 8 Gen 2

Op het gebied van specificaties weten we sowieso nog weinig. We verwachten wel de meest krachtige processor mocht de OnePlus 11 Pro worden aangekondigd. Dat zal dan vermoedelijk de Snapdragon 8 Gen 2 van Qualcomm zijn. We praten dan namelijk over 2023 voordat OnePlus een aankondiging houdt.

Als eerste de OnePlus 11 Pro hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel