OnePlus 11 Pro

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De OnePlus 11 Pro in het nieuws

ts OnePlus 11 Pro Render Onleaks Smartprix

Renders OnePlus 11 Pro met Alert Slider verschenen

Geruchten ·

Er zijn eerste renders verschenen van de OnePlus 11 Pro. Deze renders tonen een opvallend groot en rond camera-eiland met Hasselblad-logo. Maar we zien ook een oude bekende.

OnePlus baarde opzien door haar vorige vlaggenschip, de OnePlus 10T, niet uit te rusten met een Alert Slider. Deze schuifknop was juist jarenlang een vast gegeven op smartphones van OnePlus. Het leverde het bedrijf dan ook veel kritiek op. Als we naar onderstaande afbeeldingen van de OnePlus 11 Pro kijken dan lijken ze daar wat aan gedaan te hebben.

OnePlus 11 Pro render
Render toont de OnePlus 11 Pro

Maar we zien meer dan de Alert Slider. Namelijk een Hasselblad-camera met tenminste 3 verschillende sensoren. De module is ditmaal rond uitgevoerd in plaats van vierkant zoals op de 10 Pro of 10T. Welke sensoren OnePlus precies van plan is toe te passen is nog onbekend.

Snapdragon 8 Gen 2

Op het gebied van specificaties weten we sowieso nog weinig. We verwachten wel de meest krachtige processor mocht de OnePlus 11 Pro worden aangekondigd. Dat zal dan vermoedelijk de Snapdragon 8 Gen 2 van Qualcomm zijn. We praten dan namelijk over 2023 voordat OnePlus een aankondiging houdt.

(via)

  • Tags:
  • 11pro
  • oneplus
  • onleaks

Vragen en antwoorden over de OnePlus 11 Pro