LG kondigt GD510 aan met optioneel zonnepaneel

· 4 reacties


LG heeft vandaag een nieuw relatief eenvoudig touchscreen toestel aangekondigd; de GD510 Pop. Opvallend aan de GD510 is dat het over slechts één knop beschikt die maar liefst drie functies vervult en verkrijgbaar is met zonnepaneel.

De LG GD510, die we van LG ook de Pop mogen noemen, is een redelijk eenvoudig touchscreen toestel met een stijlvolle uitstraling. Het toestel heeft qua functies en eigenschappen wel wat weg van de LG Cookie en beschikt over 3.0 megapixel camera, een WQVGA resolutie touchscreen (240 x 400 pixels) en een ingebouwd geheugen van maar liefst 8 GB.

LG kondigt GD510 aan met optioneel zonnepaneel
LG GD510 'Pop'

De GD510 heeft een verhoging aan de voorzijde waardoor de illusie wordt gewekt dat de gehele voorzijde bestaat uit het touchscreen. Dit is vooral vanaf de zijkant goed te zien. Ondanks dit beschikt de LG Pop toch over een net 3.0 inch touchscreen. Ook groot zat wat ons betreft. Daarnaast beschikt de GD510 over één enkele softkey waarmee het menu geopend kan worden, een gesprek aangenomen kan worden (de knop licht dan groen op) en waarmee je een gesprek kunt beëindigen (de knop licht dan rood op).

Zonne-energie

De LG GD510 is optioneel verkrijgbaar met een achterzijde gevuld met zonnepanelen die het toestel voorzien van energie. Of het hiermee ook het LG toestel is dat we eerder beschreven dat niet zonder oplader hoeft valt hiermee te bezien. Toch is het LG's eerste toestel waarmee het mogelijk wordt om hem dankzij zonne-energie op te laden. Er lijkt trouwens ook een variant beschikbaar te komen die niet onder zonnepanelen beschikt.

De LG GD510 Pop zal vanaf half oktober verkrijgbaar zijn. Prijzen zijn niet bekend gemaakt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel