Microsoft Band 2 krijgt gebogen scherm na make-over


Er zijn plaatjes opgedoken van de Microsoft Band 2. Microsoft verraste vriend en vijand met de introductie van de wearable in oktober van 2014. Het polsbandje krijgt binnenkort een opvolger die ditmaal voorzien is van een gebogen beeldscherm.

Net als bij de eerste Microsoft Band krijgt deze Band 2 een langwerpig scherm die verticaal gepositioneerd is, zo leerde MicrosoftInsider. Ditmaal is het beeldscherm licht gebogen waardoor hij wel wat weg heeft van de Samsung Gear Fit. Ook lijkt er ditmaal voor een ander systeem te zijn gekozen om de hartslag te meten. Ook is er ditmaal gebruik gemaakt van een grotendeels metalen behuizing.

Microsoft Band 2

Het is goed om te zien dat Microsoft in blijft zetten op wearable-producten. De eerste Band kreeg relatief goede kritieken. Het polsbandje werkte zelfs vrij goed samen met iOS en Android. Alleen aan het draagcomfort zou het bandje het afleggen tegen andere fitness trackers. Door de buiging lijkt het grootste bezwaar te zijn verholpen. Mogelijk brengt Microsoft de Band 2 uit op hetzelfde event waar nieuwe Windows 10-producten worden aangekondigd. Dat vindt plaats op dinsdag 6 oktober. Hopelijk komt het bandje ditmaal wel naar Nederland.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel