Asus bezig met Samsung Omnia concurrent


Vandaag worden we aangenaam verrast door enkele afbeeldingen van een Asus smartphone die sterke gelijkenis toont met de Samsung Omnia. De Glaxy7 moet Asus terugbrengen aan het front.

Na vorige week de aankondiging van de Asus P552w komt Asus weer positief in beeld met deze Glaxy7. Een op het oog concurrent van de onlangs verkrijgbaar geworden Samsung Omnia.

Veel bekend over de Asus Glaxy7, wat waarschijnlijk een tijdelijke codenaam is, is er nog niet. Behalve dat het hier om een Windows Mobile 6.1 smartphone gaat met een hoge resolutie QVGA beeldscherm. Dat zijn 800 x 480 pixels!

Asus bezig met Samsung Omnia concurrent
Asus Glaxy7 gaat directe concurrentie met Omnia aan

Verder zal dit beestje hoogstwaarschijnlijk prima overweg kunnen met 3G netwerken en vermoedelijk zelfs WiFi. Ondersteuning voor AGPS en microSD zijn ook erg waarschijnlijk. Een 5 megapixel camera, tracking ball en 4GB aan intern geheugen zijn standaard.

Asus bezig met Samsung Omnia concurrent
Een 5.0 megapixel camera siert de achterzijde

Wij zijn vooral benieuwd naar de uiteindelijke specificaties en functies, maar bovenal naar de uiteindelijke lanceerdatum van deze Omnia-killer. Asus gooit in ieder geval hoge ogen met deze Glaxy7. Wij zijn hierdoor de Lamborghini inmiddels alweer vergeten.

Bron: VM Poweruser


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel