Opgedoken screenprotector bevestigt grotere homeknop iPhone 5?

· 6 reacties


Een nieuw opgedoken screenprotector die voor de iPhone 5 bestemd is, lijkt te bevestigen dat de nieuwe iPhone een grotere en bredere homeknop krijgt. Dergelijke geruchten deden al langer de ronde.

Vraag is nu waarom voor een grotere knop gekozen is. Krijgt de knop wellicht een andere functie? Integreert Apple haar breed toegepaste touch-technologie ook in de knop, vergelijkbaar als webOS-telefoons met Gesture Area? Dit zou het bijvoorbeeld mogelijk maken om via een vegende beweging op de homeknop te bladeren in webpagina's.

iPhone 5 screenprotector
Vermoedelijke iPhone 5 screenprotector

Opvallend is verder het ontbreken van een opening voor de secundaire camera om mee te 'FaceTime-en'. Het lijkt veilig om aan te nemen dat deze in de speaker-uitsparing is geplaatst. Vreemd genoeg lijkt die niet helemaal in het midden te zitten. Niet helemaal Apple's stijl dat bekend staat vanwege haar symmetrische design.

Ondanks de vele aannames en semi-bewijzen, blijft het wachten op de officiële aankondiging van de iPhone 5 voordat we alles zeker weten. Volgens de laatste geruchten moet dit de eerste helft van oktober gaan gebeuren. We blijven je op de hoogte houden.

Bron: Unwire.hk, via: Macrumors.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel