Afbeeldingen LG G4 Pro/Note tonen verwisselbare achterkant


Er zijn afbeeldingen verschenen van de LG G4 Note, het phablet-broertje van de eerder aangekondigde G4. In tegenstelling tot eerdere berichten lijkt LG vast te houden aan haar oude principes van het zelf kunnen verwijderen van de achterkant.

Nu lijkt het frame op metaal maar het zou ook om plastic kunnen gaan. De achterkant lijkt hoe dan ook van plastic te zijn. Voordeel daarvan is dat hij te verwijderen is waardoor de batterij eenvoudig te verwisselen is. Dat blijft dus een pluspunt voor de G4 Note, die mogelijk ook als G4 Pro aangekondigd kan worden. LG lijkt het toestel op 10 oktober te willen kondigen.

LG G4 Pro/NoteLG G4 Pro/Note

Qua vormgeving lijkt het toestel niet erg op eerdere G4 uitvoeringen. De boven- en onderkant lijken wat ronder en door verschillende kleuren ontstaat een geheel ander toestel. De achterkant kent nog steeds de bedieningstoetsen precies onder de cameramodule. Die wordt vergezeld door een dubbele LED-flitser en een laser autofocus. Eerdere geruchten spraken over een vingerafdrukscanner al kunnen wij die zo 1-2-3 niet bespeuren. Het zou kunnen dat LG deze in de ronde powerknop heeft verwerkt. Andere geruchten over een Duo Camera kunnen we na het opduiken van deze foto's ontkennen.

Bron: Tenaa


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel