Vroege Samsung Galaxy Note 4's kampen met productiefouten


Zuid-Koreaanse klanten van het eerste uur met een Galaxy Note 4 klagen over een opmerkelijk productieprobleem. Er zou zoveel ruimte tussen de behuizing en het scherm zitten dat er makkelijk een visitekaartje tussen past.

Nederlandse klanten moeten nog even tot halverwege oktober wachten voordat zij een Note 4 in handen kunnen krijgen. Veel Zuid-Koreanen konden echter al veel eerder eentje bestellen en ophalen. Maar naar nu blijkt is niet iedereen even tevreden over hun aankoop. Al klaagt niet iedereen over hetzelfde probleem.

Samsung Galaxy Note 4 businesscard
Nieuwe functie van de Note 4; kaartjeshouder!

Hoeveel exemplaren met dit probleem kampen is onduidelijk maar het lijkt er niet op dat veel mensen er last van hebben. Mogelijk gaat het dus om een beperkt aantal exemplaren. Vooralsnog zou het probleem ook niet leiden tot uitval of storingen waardoor het probleem alleen kosmetisch van aard is en vooral vervelend is. We gaan er vanuit dat Samsung de problemen heeft opgelost voordat de Galaxy Note 4 hier in de winkel ligt. Samsung kondigde de Note 4 aan tijdens de IFA in Berlijn en telt tal van verbeteringen ten opzichte van z'n voorganger.

Bron: Ittoday.co.kr


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel