Acer hult de Liquid smartphone in metaal


De Acer Liquid kennen we natuurlijk allemaal als Acer's Andriod smartphone en de voorganger van de Liquid e. Maar wat doe je als je even niet meer weet hoe je iets moet verbeteren? Dan geef je hem gewoon een nieuw jasje!

Of beter gezegd twee nieuwe jasjes. En dat is precies wat Acer gedaan heeft met deze Acer Liquid Metal. We vinden eerlijk gezegd de naam wat ongelukkig gekozen. Met name omdat "Liquid Metal" een product is van een bedrijf dat sindskort is overgenomen door Apple.

Acer Liquid Metal
De nieuwe Acer Liquid Metal ziet er met z'n nieuwe outfit erg stijlvol uit

Stijlvol

Ondanks de weinig inspirerende vernieuwing moeten we bekennen dat de Acer Liquid Metal er zeer stijlvol uitziet met z'n nieuwe outfit. Het ligt in de lijn der verwachting dat de Liquid Metal voorzien zal worden van Android 2.2 Froyo met Acer Shell 4. Volgens de geruchten zal de Liquid Metal voorzien worden van een 3.6 inch LCD touchscreen met een nette resolutie van 800 x 480 pixels. Dat is precies 0.1 inch meer dan de eerste Liquid en de nieuwere Liquid e.

Qualcomm Scorpion

Maar wat de Acer Liquid Metal echt onderscheidt van de meeste andere smartphones is de aanwezigheid van Bluetooth versie 3.0 en de nieuwe Qualcomm Scorpion chip waarmee ook de T-Mobile G2 voorzien zal zijn.

Via: Habrahabr.ru


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel