Persafbeeldingen van LG V10 met ticker-scherm voor lancering gelekt


Voor morgen 1 oktober staat een persevent van LG gepland en waar een nieuwe telefoon aangekondigd zal worden. Deze zal ook voor de Nederlandse markt uitkomen. Deze V10 laat zich nu alvast zien en beschikt over een soort ticker-scherm.

En met ticker-scherm bedoelen we een scherm boven het hoofd-beeldscherm waar zaken als notificaties of snelkoppelingen getoond kunnen worden. Mogelijk is dit een AMOLED-scherm dat minder energie gebruikt dan een IPS-scherm. Volgens @evleaks gaat het om de V10 en de kans is groot dat LG deze wereldwijd gaat uitbrengen dus ook in Nederland. Naast het ticker-scherm krijgt het toestel ook knoppen aan de achterkant.

LG V10

En als we die achterkant nader bestuderen dan zien we daar de bekende laser autofocus en een Dual LED-flitser. Vreemd is dat in de ene render de flitser rechts zit terwijl in de andere hij weer links zit. LG lijkt ditmaal geen leer te gebruiken voor de achterkant zoals het bij de G4 deed maar iets wat lijkt op plastic met een reliëf. Volgens eerdere geruchten krijgt de LG V10 een 5,7 inch groot scherm met Quad HD-resolutie en een 16 megapixel camera met 5 megapixel selfiecam. Qua aansturing wordt vertrouwd op een Snapdragon 808-processor met zes kernen en 3 GB aan werkgeheugen. Hopelijk valt er morgen ook nog wat nieuws te vertellen wanneer LG deze V10 vermoedelijk officieel aankondigt.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel