Mid-range HTC Zara met royaal 4,5 inch scherm lekt uit


Het beruchte Twitter-account @evleaks heeft wederom foto's van een nog onaangekondigde telefoon gepubliceerd. Ditmaal gaat het om de HTC Zara, een mid-range Android-telefoon met een groot scherm.

Allereerst valt het watermerk op in de afbeelding. In plaats van de gebruikelijke "@evleaks" heeft de bron er "@urbanstrata" neergezet. Het account behoort aan Jeff Gordon toe, die binnen HTC de rol van Senior Global Online Communications bekleed. Waarom @evleaks ervoor kiest om Gordon te 'trollen' is niet helemaal duidelijk.

HTC Zara

Terug naar het toestel, de Zara. Volgens de bron is het een redelijke instap Android-telefoon met 4,5 inch qHD display. De processor is een Snapdragon S4 Plus met twee cores en die op 1,2 GHz geklokt is. Het RAM-geheugen komt uit op 1 GB en er is verder 8 GB aan opslaggeheugen. De camera telt 8 megapixels en de batterij is 2.100 mAh groot. De Zara draait onder Android 4.3 Jelly Bean met daarbovenop Sense 5.5. De verwachte lanceerdatum voor de HTC Zara is ergens in het vierde kwartaal van 2013.

Bron: @evleaks



Praat mee over dit artikel