LG lekt nieuwe mobiele telefoons

· 1 reactie


Sommige merken kunnen hun nieuws maar niet voor zich houden. LG is er zo één. Vandaag hebben we twee nog onofficiële LG telefoons voor je opgevist. Eéntje met Android en eentje onder Windows Phone 7.

Laten we beginnen met de LG E900; een gedoodverfde Windows Phone 7 telefoon. Naast kiekjes en een video hebben we (gelukkig) ook specificaties. Al gaat het hier overigens nog slechts om geruchten. Naar verluidt maakt de LG E900 gebruik van een nieuwe processor draaiend op 1.3 GHz. Snelheid is daarmee (haast) gegarandeerd!

LG E900 Windows Phone 7

Beoordeel je liever zelf hoe snel de LG E900 is? Bekijk dan zeker onderstaande video.

LG E720 Optimus Chic

Via dezelfde website zijn tevens afbeeldingen uitgelekt van een ander LG-toestel; de LG E720 Optimus Chic. Een Android 2.2 touchphone met mid-end specificaties. Waaronder een 3.2 inch touchscreen met vermoedelijk WQVGA resolutie, 5 megapixel camera, WiFi en GPS. De processor draait volgens de geruchten tussen de 500 en 600 MHz.

LG E720 Optimus Chic Android

Helaas hebben we nog geen informatie ontvangen wanneer we beide toestellen in de winkel zullen aantreffen. Wellicht eind van de week meer tijdens de IFA beurs in Berlijn.

Bron: Android.com.pl


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel