LG Nederland brengt instap Optimus L1 II uit

· 1 reactie


LG Nederland heeft bekend gemaakt dat het hier de Optimus L1 II uit gaat brengen. De L1 II is een instapmodel uit de Optimus-serie met stijl en een vermoedelijk aantrekkelijk prijskaartje.

Dat het om een instapmodel gaat wordt duidelijk door het display van slechts 3 inch groot. Toch beschikt de L1 II over een relatief grote batterij van 1.540 mAh waarmee je in theorie genoeg energie hebt om meerdere dagen door te komen. En net als z'n duurdere broertjes is de Optimus L1 II uitgerust met QuickMemo zodat je screenshots en aantekeningen kunt maken.

LG Optimus L1 II Indigo Black and White
De nieuwe LG Optimus L1 II

Ingebouwd is een FM Radio, op zich niets bijzonders maar die in de L1 II stelt je in staat om nummers op te nemen. En ben je net even te laat met opnemen? Geen probleem want het toestel neemt nummers zelfs op als je nog niet op de record-knop hebt gedrukt. En het schieten van zogenaamde 'selfies' wordt met de Cheese Shutter nog leuker. Gewoon 'Cheese' roepen en de foto is geschoten. De LG Optimus L1 II komt uit in de kleuren Indigo Black en White. Wanneer precies en hoeveel de L1 II moet kosten is nog niet bekend.


Prijsvergelijker LG Optimus L1 II E410

Toon alle aanbiedingen van de LG Optimus L1 II E410


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel