Nog meer real life fotos van de Nokia N81


Gisteren konden we je nog een enkele, ietwat onscherpe, foto laten zien van de nieuwe Nokia N81. Ditmaal wat meer, allemaal haarscherp en van alle hoeken!

Gisteren konden we je de eerste foto tonen van de nieuwe Nokia wat woensdag 29 augustus aangekondigd zal worden. De foto's die we nu aan je kunnen laten zien zijn nog steeds van een dummy toestel, zoals ze doorgaans in telecomwinkels te zien zijn, maar het is altijd nog beter dan niets.

Op de foto's is goed te zien dat de N81 met zijn 17 millimeter best een dikkertje is. Echter wel dunner dan de Nokia N80 die ook op veel van de foto's poseert.

Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81Nog meer real life fotos van de Nokia N81

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel