HTC Touch Pro leverbaar


Enkele dagen eerder dan verwacht is de HTC Touch Pro, de volledige-toetsenbord variant van de Touch Diamond, leverbaar geworden in enkele Nederlandse webwinkels.

De HTC Touch Pro is vrijwel gelijk aan de Touch Diamond en beschikt daarom over veel van dezelfde eigenschappen. Waaronder de nieuwe TouchFLO 3D interface waarmee het mogelijk is om met slechts één vinger de meeste handelingen uit te voeren. Als extra voordeel beschikt de Touch Pro over een volledig toetsenbord. Handig voor het invoeren van teksten, zoals SMS of e-mail berichten of het schrijven van een memo in Office. De Touch Pro is onder andere verkrijgbaar via GSMTrack.

HTC Touch Pro verkrijgbaar
HTC Touch Pro; met volledig toetsenbord

De HTC Touch Pro is werkelijk State of the Art, het neusje van de zalm en het beste wat er momenteel te krijgen is. Razendsnel 3G internet met HSDPA op een snelheid van 7.2 Mbps inclusief HSUPA ondersteuning. Overigens is net als bij de Diamond voor Opera gekozen als standaard browser. Dit moet een betere surfervaring geven dan de browser uit de stal van Microsoft.

Een ander verschil met de Diamond is dat de Touch Pro over een MicroSD geheugenkaart slot beschikt. Deze accepteert kaarten tot maximaal 16 GB! Kijk op de HTC Touch Pro overzichtspagina om te zien welke webwinkels het toestel opgenomen hebben in het assortiment.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel