“Sony i1 Honami krijgt ook mini-uitvoering”

· 2 reacties


Meestal komen geruchten over een mini-uitvoering van een telefoon pas uit als de 'max'-telefoon zelf ook is aangekondigd. Bij de Sony i1 Honami is het anders. Nog voordat hijzelf officieel is aangekondigd beginnen geruchten over een mini.

Even om je geheugen op te frissen; de i1 Honami moet begin volgende maand het levenslicht zien en krijgt een indrukwekkende 20 megapixel camera mee, beschikt over een 5 inch Full HD Triluminos-display en mag het doen met een Snapdragon 800-processor op 2,2 GHz. Een flinke jongen dus. En geheel in de lijn om mini-versies uit te brengen van vlaggenschepen brengt Sony vermoedelijk ook een Honami mini op de markt, codenaam Ray 3. Maar naast een kleinere behuizing is er weinig verschil.

Sony i1 Honami
Recente foto van de i1 'Honami'

En hiermee doet Sony wellicht goede zaken. Telefoons worden weliswaar groter, mensen willen soms ook gewoon iets compacter en toch krachtig. Het scherm is gekrompen naar 4,3 inch en (helaas ook) de resolutie naar 720p. Toch blijft dezelfde 20,7 megapixel camera aanwezig en ook de processor en het RAM-geheugen blijven hetzelfde. De batterij is ook iets kleiner; 2.400 mAh tegen 3.050 mAh in de 'grotere' Honami.

Toch is het nog wat vroeg om te juichen. De i1 is immers nog niet aangekondigd en de bron is ook redelijk schimmig. Laten we dus eerst uitkijken naar de introductie van de i1 Honami zelf, dat moet al genoeg vuurwerk opleveren.

Bron: Esato.com, afbeelding: Digi-wo.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel