Mikes verwachtingen (week 32)


Iedereen wil wel eens weten wanneer zijn model in de winkel beland! Daarvoor hebben we nu Mikes verwachtingen in het leven geroepen. Mike zal elke week de bezoekers van NieuweMobiel.NL op de hoogte houden wanneer bepaalde modellen leverbaar zijn.

In "Mike's verwachtingen" zal ingegaan worden op een groot aantal toestellen die komende weken de markt zullen betreden. Uit deze lijst pak ik er ÈÈn of twee die ik speciaal voor de lezers van NieuweMobiel.NL verder zal beschrijven.

Houdt er rekening mee dat niet elke shop elk toestel ook direct leverbaar heeft. Het kan zijn dat men sommige modellen later in hun portofolio opneemt. Kijk dus goed op de website naar webshops die het toestel voeren of ga langs in de winkels en vraag het na.

In deze "Mike's verwachtingen" gaan we in op de Samsung D900 en de HTC TyTN!

Samsung D900

Samsung heeft onlangs de D900 gepresenteerd, 's werelds platste slider-telefoon. De D900 is slechts 12.9 mm dik en heeft een 3,13 megapixel camera. Het toestel is verder onder meer voorzien van een document viewer, tv-out en Bluetooth met A2DP. Dit quad band toestel laat je op een simpele manier met iedereen communiceren!

Bel- & datafuncties
De Samsung D900 is een slider toestel met een gewicht van 85 gram de afmetingen van de Samsung D900 bedragen: 104 x 51 x 12.9 mm. De spreektijd bedraagt onder goede omstandigheden 200 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 250 uur.

De Samsung D900 ondersteunt GSM 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Samsung D900 kan je mobiel internetten dankzij de WAP 2.0 ondersteuning. Met de Samsung D900 kunnen zowel tekst (SMS) als Multimedia (MMS) berichten verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de POP3 email ondersteuning kan je ook gewoon je eigen POP3 e-mail lezen.

Geheugen en connectiviteit
De Samsung D900 heeft 60 MB dynamish geheugen. Er is ÈÈn slot voor een extern MicroSD geheugenkaart. Je kan je data door middel van USB transporteren naar je PC. De Samsung D900 heeft verder Bluetooth met A2DP Stereo audio profiel en SyncML ondersteuning.

Multimedia
Met de Samsung D900 kan je zowel MP3, MP4, AAC en AAC+ muziekbestanden als video (3GP) bestanden mobiel luisteren en bekijken. De Samsung D900 is uitgerust met een geÔntegreerde 3.13 Megapixel camera met 4x Digitale Zoom. De camera op de D900 beschikt ook over autofocus en macrofunctie en dat staat garant voor prachtige scherpe foto's met een maximale resolutie van 2048 x 1536 pixels. De Samsung D900 is verder uitgerust met een 262.144 kleuren TFT display met een resolutie 240 x 320 pixels.

HTC TyTN

De HTC TyTN is een compleet nieuw toestel van de vernieuwde leverancier van Windows Mobile toestellen en deeluitmakend van de HTC Mercury-serie. Deze redelijk compacte PocketPC Phone en alleskunner is de opvolger van de populaire 9100. De TyTN is een goede voortzetting van die lijn door de vele nieuwe eigenschappen die het toestel biedt; namelijk ingebouwde standaard Push mail ondersteuning, HSDPA, videobellen en een redelijke 2.0 megapixel camera.

Bel- & datafuncties
De HTC TyTN is een PocketPC phone met een gewicht van 176 gram de afmetingen van de TyTN zijn 113 x 58 x 22 mm. De spreektijd bedraagt onder goede omstandigheden 300 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 200 uur.

De HTC TyTN ondersteunt GSM 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de HTC TyTN kan je geweldig mobiel internetten dankzij de UMTS en HSDPA ondersteuning. Met de TyTN kunnen zowel tekst (SMS) als Multimedia (MMS) berichten verstuurd en ontvangen worden. De TyTN beschikt over een QWERTY toetsenbord die uitgeschoven kan worden waardoor je heel makkelijk je sms en emailís kan typen. Dankzij de Push e-mail/Instant e-mail en POP3 email ondersteuning kan je ook gewoon je eigen mails lezen waar je ook bent!

Geheugen en connectiviteit
De TyTN heeft 64 MB dynamisch intern geheugen en 128 MB ROM geheugen. Er is ÈÈn slot voor een MicroSD geheugenkaart. Je kan je data door middel van USB transporteren naar je PC. De TyTN heeft verder nog HSDPA, UMTS, IrDa (infrarood) Bluetooth en WiFi 802.11 b/g voor dataverbindingen aan boord.

Multimedia
De HTC TyTN heeft Windows Media player aanboord die uiteraard al je muziek bestanden ondersteunt. Verder heeft de TyTN nog een (video)camera (2.0 megapixel) ingebouwd met een maximale resolutie van 1600 x 1200 pixels. Tevens beschikt de TyTN over videocalling met zijn twin camera. Verder heeft de TyTN Pocket MSN om direct met je vrienden en collegaís te chatten. De TyTN beschikt over een 65.536 TFT kleurenscherm met een maximaal resolutie van 240 x 320 pixels.

Introductielijst:

Momenteel leven we in week 32. Heb je interesse voor ÈÈn van deze toestellen ga dan naar de toestelpagina van het toestel via het zoekveld bovenaan de site of via de merkpagina van het desbetreffende merk. Laat daar je mailadres achter. Geef je op voor onze toestelnotificatiemailing en we laten je weten wanneer ÈÈn van deze toestellen leverbaar is.

Deze lijst is een indicatie hierover kunnen geen rechten worden ontleed.

Credits: Mike Thomas



Praat mee over dit artikel