iPhone 5 verzonden naar operators

· 1 reactie


Bronnen bij meerdere operators melden dat de iPhone 5 is binnengekomen om deze te testen op hun netwerk. Het is gebruikelijk dat operators nieuwe toestellen krijgen voordat ze op de markt komen, om te kijken of deze goed samenwerken met het netwerk.

De verzending naar provider is een aanwijzing dat de komst van de nieuwe smartphone van Apple aanstaande is. Geruchten willen dat het toestel in september of oktober gepresenteerd wordt. Mogelijk komt Apple met meerdere versies van de iPhone, om ook het middensegment van de markt te kunnen bedienen. Om te voorkomen de nieuwe iPhone(s) vroegtijdig uitlekken, zouden de toestellen zijn verzonden in een prototype behuizing.

Applestore 5thave3 2

Het nieuwe toestel zal draaien op iOS 5, een nieuwe versie van het besturingssysteem voor smartphones en tablets van Apple. Deze versie zal na het vrijgeven van de nieuwe iPhone ook uitgerold worden naar de iPhone 4. Belangrijkste verbetering aan iOS 5 is het notificatiesysteem. iOS krijgt in de nieuwe versie een mededelingengebied, zoals we dat al kenden van Android en andere OS’sen. Daarnaast wordt iCloud geïntroduceerd, een gratis cloud-dienst van Apple.

Bron: SlashPhone


Prijsvergelijker Apple iPhone 5

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5Praat mee over dit artikel