Foto’s tonen onaangekondigde Sony Xperia 2


Dat de telefoondivisie van Sony verlies schrijft maakt ze niets uit, intussen werken ze in een moordend tempo aan een opvolger van de nog pas een half jaar geleden aangekondigde Xperia 1. En één ding laten de foto's goed zien; de Xperia 2 lijkt sterk op de Xperia 1.

Het gaat dus om een toestel met achterop drie camera-sensoren. Wel heeft Sony de plek van de camera's verplaatst naar de linkerbovenhoek. Verder is de Sony Xperia 2 nog steeds een toestel met langgerekt 21:9 scherm en ook de ietwat onhandige knoppen-combinatie rechts is intact. Wel geven we Sony hulde voor de aanwezige fysieke cameraknop. Waarom niet meer fabrikanten dat toepassen is ons een raadsel.

Sony Xperia 2

Sony houdt er als enige telefoonfabrikant een nogal snel releaseschema op na. Ieder half jaar krijgt de vlaggenschip een opvolger. Dat is vaak net iets te snel waardoor bugs van het ene vlaggenschip nog nauwelijks zijn opgelost wanneer een opvolger al aan diens stoelpoten zaagt. Liever zagen we dat Sony wat meer energie stak in het optimaliseren van haar camera-software en HDR-algoritme in plaats van nieuwe modellen die toch maar weinig verschillen met hun voorganger.

Sony Xperia 2 hands-on pictures

Aankondiging tijdens IFA

Specs hebben we echter nog niet van de Xperia 2 maar ga er maar vanuit dat die grotendeels overeenkomen met de Xperia 1. De aankondiging van 'de 2' volgt mogelijk al binnen een week. 6 september gaat de IFA-beurs weer van start. Deze consumentenbeurs slaat Sony zelden over om nieuwe modellen aan te kondigen. Verwacht naast deze 'twee' mogelijk nog een model.

Als eerste de Xperia 2 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel