Motorola komt met Defy+ met snellere processor


Volgens geruchten komt Motorola met een update van de Defy. Belangrijkste wijziging zou een snellere processor zijn. Deze gaat van 800 MHz naar 1 GHz. Ook de Android-versie op het toestel krijgt een update.

De Defy draait op Android 2.2 Froyo. Het geüpdatete toestel zou op Android 2.3.3 draaien, de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem van Google. Net als de Defy is de Defy+ gericht op consumenten die behoefte hebben aan een smartphone die tegen een stootje kan. De Defy is spatwaterdicht, en moet blijven werken als je hem het laten vallen. Wij testten de Defy, waarbij bleek dat het toestel inderdaad beter tegen moeilijke omstandigheden kan dan een doorsnee smartphone.


De Defy trotseert een potje voetbal

De Defy+ lekte uit via de Duitse afdeling van operator O2, en zou in september op de markt moeten komen. Het uiterlijk blijft gelijk aan de Defy. Aangezien Motorola geen afdeling in Nederland heeft, is het afwachten of dit toestel in ons land beschikbaar zal zijn. De Defy werd door T-Mobile naar naar Nederland gebracht. Ook voor de Defy+ zullen we afhankelijk zijn van initiatief van providers en import.

Defy plus o2

Bron: Mobiflip.dePraat mee over dit artikel