Droid HD van Motorola heeft 4,5 inch-scherm

· 1 reactie


Motorola werkt aan een nieuwe smartphone die draait op Android, het OS van Google, de nieuwe eigenaar van de telefoonfabrikant. Net als andere smartphonemakers kiest Motorola voor een nóg groter scherm.

De gelekte Droid HD heeft een scherm van 4,5 inch, net zo groot als eerder gelekte toestellen van Samsung en HTC. Zoals we eerder al concludeerden, blijven displays op smartphones voorlopig groter worden. De Droid HD heeft een 1 GHz dualcore-processor van Texas Instruments. Het grote scherm heeft een qHD resolutie van 1280x720 pixels. Naar verluidt krijgt het toestel een 8 megapixel-camera.

Motorola droid hd android gingerbread

Motorola wordt binnenkort door Google overgenomen, zo werd aan het begin van deze week bekend. Mogelijk betekent de overname dat Google ervoor gaat zorgen dat het toestel ook naar Nederland zal komen. Tot nu toe zijn we afhankelijk van importeurs die het toestel zelf uit het buitenland halen, of operators die een de telefoons van Motorola zelf importeren, want het Amerikaanse bedrijf heeft geen eigen afdeling in Nederland.

Bron: Engadget.com



Praat mee over dit artikel