Sony onthult 1 september nieuwe Xperia, mogelijk de 5 IV


Sony heeft een productaangekondiging gepland voor donderdag 1 september 2022 om 09:00 Midden-Europese zomertijd (CEST). Mogelijk is dit event bedoeld om de Xperia 5 IV wereldkundig te maken.

September belooft een drukke maand voor ons te worden. Niet alleen Sony houdt dan productaankondigingen, maar ook Apple, Huawei en Philips introduceren dan nieuwe producten. Voor Sony gaat het hoogstwaarschijnlijk om de Xperia 5 IV. We hebben tot op heden nog niet veel gehoord over de opvolger van de Xperia 5 III.

Sony heeft samen met singer-songwriter Cat Burns een video online gezet waarin de komst van een nieuwe Xperia-telefoon wordt aangekondigd. In de video zien we de zinnetjes "Be creative" en "Go compact". Kunnen we hieruit concluderen dat de Xperia 5 IV een compacte telefoon wordt? De Xperia 5 III is met een 6.1 inch relatief compact dus diens opvolger is dat wellicht ook.

Introductie Xperia 5 IV

De introductie van Sony's nieuwste Xperia-telefoon is live te volgen via Youtube op @sonyxperia. De livestream start om 09:00 CEST.


Vermelde toestellen