Videovergelijking Windows Phone 7 vs iPhone vs Android

· 2 reacties


Niet lang meer en we worden platgegooid met Windows Phone 7. Hoogtijd om te kijken hoe het zich staande houdt tegen de iPhone en de Google Nexus One met Android. Rennen we straks allemaal naar de winkel of wordt WP7 een teleurstelling?

Na het bekijken van onderstaande video's denken we dat Windows Phone 7 wel eens een succes kan worden! Opvallend is hoe Microsoft het gelukt is om met écht 'iets nieuws' te komen. Natuurlijk, het heeft dezelfde functionaliteit als andere verkrijgbare smartphones, toch ziet het er allemaal fresh en nieuw uit waarvoor kudo's.

De demonstraties laten goed zien dat Android vooral geprobeerd heeft iPhone na te doen, plus nog wat meer. Het platform is daardoor behoorlijk uitgebreid en misschien wel het meest geschikt voor de die hard gadgetfreak. Terwijl iPhone meer lean and mean is zonder veel poespas, ideaal voor de beginnende smartphone-gebruiker. Microsoft lijkt er een beetje tussen in te zitten en dat is volgens ons een juiste beslissing. Helaas alleen dat het allemaal nog wel wat zwart/grijs oogt allemaal. De animaties zien er daarentegen wel erg aantrekkelijk uit!

En tot slot geen vergelijkingsvideo maar een demonstratie van Windows Phone 7 alleen. In dit geval het homescreen en de cameratoepassing. Het homescreen is best een aardig idee, al had het grotendeels ook geïntegreerd worden in het lockscreen.

Bron: Pocketnow.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel