Promotievideo van Nokia G50 te vroeg online gezet


Er is een promovideo van de Nokia G50 5G verschenen maar nog voordat dat toestel officieel is aangekondigd. Het lijkt om een foutje te gaan maar wel één waarbij het toestel nu volledig op straat ligt.

In de video die door NokiaPowerUser veilig is gesteld zien we de Nokia G50 van zowel de voor- als de achterzijde. De originele video is na het ontdekken van de fout meteen offline gehaald. Het hele filmpje duurt bij elkaar 5 seconden maar toch is de schade al aangericht. We zien een toestel met V-vormige notch en achterop een drievoudige camera van tenminste 48MP.

Een toestel dus uit het voordelige segment. Dit zou de eerste 5G-telefoon uit Nokia's nieuwe G-serie zijn. Mogelijk zit net als bij de G10 en G20 de vingerafdrukscanner aan de zijkant van het toestel. In de Instagram-post van Nokia Frankrijk waarin het filmpje stond was verder te lezen dat de Nokia G50 een batterijduur van een dag heeft. Dat zou opvallend zijn; alle overige Nokia G-telefoons onderscheiden zich juist door een accuduur van meerdere dagen.

Nokia G50 verkoopprijs

Overige specificaties van de G50 5G zijn een Snapdragon 480-processor met tenminste 4GB aan werkgeheugen (RAM) en 64 of 128 GB aan opslaggeheugen (ROM). Beschikbare kleuren zijn Blue en Midnight Sun en de mogelijk verkoopprijs bedraagt £207.56, omgerekend naar euros is dat € 240. Het wachten nu nog is op een officiële aankondiging van HMD Global. Dat is het bedrijf dat telefoons onder de naam Nokia op de markt brengt.


Prijsvergelijker Nokia G50
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
128 GB Blue
€ 299,95 € 299,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia G50


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel