Nokia E71 en Nokia E66 vanaf augustus verkrijgbaar


Nokia maakt bekend dat de zakelijke en slanke Nokia E71 en Nokia E66 vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar zullen zijn.

Zo zal de Nokia E71 vanaf medio augustus verkrijgbaar in de Nederlandse winkels en webshops. De zeer slanke Nokia E71 met zijn volledig toetsenbord zal verkrijgbaar zijn in QWERTY of in AZERTY uitvoering.

Eind augustus volgt de Nokia E66, de zakelijke slider van Nokia. Samen met de E71 bieden ze op eenvoudige wijze een breed scala aan mail- en messagingmogelijkheden, waaronder Microsoft Exchange. Beide toestellen krijgen een prijskaartje mee van rond de EUR 420 mee (incl BTW).

Nokia E71 en Nokia E66 vanaf augustus verkrijgbaar
Nokia E71 met volledig toetsenbord

De Nokia E71 en Nokia E66 zijn ideaal voor het snel en gemakkelijk installeren en gebruiken van zakelijke en persoonlijke mailtoepassingen. En met de nieuwe Nokia Eseries toestellen hebben gebruikers betrouwbare real-time toegang tot hun e-mail, agenda, contacten en actielijsten, en kunnen ze simpel attachments downloaden in onder meer Word-, Excel-, PowerPoint- en PDF-formaat.

Nokia E71 en Nokia E66 vanaf augustus verkrijgbaar
Nokia E66 is zakelijke slider

De Nokia E71 en Nokia E66 ondersteunen e-mailaccounts van meer dan duizend serviceproviders over de hele wereld, waaronder Gmail, Yahoo! mail en Hotmail. Verder bieden beide toestellen support voor Nokia Intellisync Wireless Email, alsmede mailoplossingen van partijen als Seven en Visto Mobile. Beide toestellen beschikken over een nieuwe functie die het mogelijk maakt te schakelen tussen privé en zakelijk startscherm.

Multimedia en navigatie
Naast e-mail en informatiebeheer bieden de Nokia E71 en de Nokia E66 ondersteuning voor de nieuwste Ovi-services, zoals navigatie, muziek en uitwisseling van mediacontent. Zo bieden de toestellen support voor razendsnelle HSDPA-browsing, draadloze LAN-connectiviteit en 3G-support, Assisted GPS (A-GPS) en Nokia Maps voor navigatie, een muziekspeler met tot 8 GB uitbreidbare opslag en een 3.2 megapixel autofocuscamera.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel