Nieuwe persafbeelding Nokia Lumia 1020 toont beschikbare kleuren


We hebben al de nodige afbeeldingen van de Nokia Lumia 1020 binnen, waaronder zelfs een persrender. Vandaag lekt een nieuwe afbeelding uit die daarnaast enkele uitvoeringen laat zien waarin het 41 megapixel-tellende toestel uitkomt.

Wat te denken van geel, zwart en wit? Het aanbod kleuren van de Lumia 1020 lijkt in het begin wat karig te zijn maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat er niet meer kleuren komen. Uit het plaatje is ook de achterkant goed zichtbaar. In vorige 'lekken' ontbrak de cameraresolutie, nu zien we overduidelijk "41 megapixel".

Nokia Lumia 1020 EOS

Van de Lumia 1020 weten we inmiddels al erg veel. Zo draait de opvolger van de 808 PureView Windows Phone 8.0.10322.71 mee met daarbovenop de Amber-update. Door die laatste krijg je functies als 'Flip To Silence' en wordt de FM-radio geactiveerd. Opvallend is verder de 2 GB aan RAM-geheugen. Nog niet eerder kreeg een Windows Phone zoveel werkgeheugen mee.

Oversampling

De camera schiet plaatjes in maximaal 38 megapixel met een 4:3 verhouding. In de meeste gevallen zul je foto's schieten in 5 megapixel waarbij 7 pixels worden gebruikt om één super-pixel te krijgen (oversampling). Overigens krijgt de Lumia 1020 net als de onlangs aangekondigde Lumia 925 niet standaard draadloos opladen mee, maar dit is wel mogelijk dankzij een apart verkrijgbare accessoire. Maar dat zal Nokia ongetwijfeld 11 juli nader toelichten.

Bron: Wpcentral.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel