HTC werkt aan Leo, Click, Mega en Rome smartphone

· 1 reactie


De vorige Windows Phone van HTC dateert 'alweer' van april 2009. Hoog tijd dus voor wat vers nieuws van de Taiwanese smartphonebouwer. Zo schijnt het bezig te zijn met een clamshell genaamd Leo, maar er is meer smartphone nieuws!

Zo moet de HTC Leo moet een Windows Phone worden in een onvervalst clamshell ontwerp. En zoveel smartphones in een dergelijk ontwerp komen we niet tegen. De eerste aanwijzingen daarvoor vonden mensen in een uitgelekte ROM. De HTC Leo zou beschikken over een WVGA beeldscherm met een verhouding van 16:9. Aan de buitenzijde zou tevens een beeldscherm te vinden zijn, en wel met een QVGA resolutie beeldscherm.

Verder interessant is dat de HTC Leo ondersteuning biedt voor OpenGL 2.0 en beschikt over een razendsnelle Qualcomm Snapdragon processor.

Android?

Van de Click, Mega of Rome is nog vrijwel niets bekend, al wordt in de wandelgangen gesuggereerd dat de Click een low-end Android telefoon moet worden. We houden het HTC nieuws scherp voor je in de gaten!Praat mee over dit artikel