Android-slider van Samsung gespot

· 4 reacties


Samsung werkt aan een Android-toestel met fysiek toetsenbord. Dit toetsenbord schuift onder het toestel vandaan. Een dergelijk toestel ontbrak nog in het Android-programma van de Koreanen, maar daar komt verandering in.

Veel specificaties van het toestel zijn nog niet bekend. Er is wel een duidelijke render, die laat zien dat de smartphone een toetsenbord met vier rijen toetsen heeft. Volgens de website Boy Genius Report draait het toestel op Android 2.3.4 Gingerbread. De slider zou verder vergelijkbaar zijn met de Galaxy S II, wat doet vermoeden dat de specificaties, op het toetsenbord na, overeenkomen met de Galaxy S II.

Samsungandroid 20110726 1311685006
Bgr attain1 20110726

Op gelekte foto's is verder te zien dat het toestel een 8 megapixel camera heeft. Volgens degenen die de foto's publiceerden wordt de Samsung slider nog dit jaar op de markt gebracht in de Verenigde Staten. Mogelijk gaat het om de Attain, die voor de provider AT&T gemaakt wordt. Aangezien AT&T gebruik maakt van GSM-techniek, maakt dat een Europese release van het toestel mogelijk.

Bron: Bgr.com



Praat mee over dit artikel