InNood-app draait direct noodnummer in vakantieland


Wat is het noodnummer in Thailand? Welk nummer bel je als je op Bali in nood zit? Als er echt iets aan de hand is, ben je te laat om deze vraag te beantwoorden. Gelukkig is er nu een app die dit probleem oplost.

De app is uitgebracht door verzekeraar InShared, kijkt in welk land je je bevindt, zoekt daar het juiste telefoonnummer bij, en belt die. Daarmee wil InShared haar klanten helpen aan snelle hulp als zij op vakantie zijn. Om de app te gebruiken is een verzekering van het bedrijf echter niet noodzakelijk, ook als je een andere verzekeraar hebt kun je de app downloaden, installeren en gebruiken.

Mzl.orbcgoim.320x480 75

InShared heeft de app ontwikkeld in samenwerking met Eurocross Assistance. Deze organisatie is de hulpdienst van InShared op het gebied van medische hulp, vervoershulp, hulp bij brand-, storm- of waterschade en personenalarmering. Voor InShared-klanten biedt de app ook directe toegang tot Eurocross Assistance. De app is beschikbaar voor Android en iOS, en dus te krijgen in de App Store of de Android Marketplace.Praat mee over dit artikel