Acer stapt met Liquid Gallant Duo in dualsim-markt


E-retailer Expansys heeft momenteel een Acer smartphone in het assortiment opgenomen die nog niet officieel door Acer is aangekondigd. Deze Liquid Gallant Duo is Acers eerste die twee simkaarten slikt.

Acer mag dan niet zo heel erg bekend staan vanwege haar Android-telefoons dat wil niet zeggen dat het merk inspiratieloze producten maakt. In tegendeel zelfs, want Acer-telefoons vallen doorgaans erg op. Het bedrijf wil zich nu ook richten op de DualSim-markt met deze Liquid Gallant Duo.

Acer Liquid Gallant Duo
De Acer Liquid Gallant Duo

De Gallant Duo is een Android-smartphone met een 4.3 inch scherm dat gebruik maakt van een qHD-resolutie. De processor draait op 1 GHz en mag gebruik maken van 1 GB aan RAM-geheugen. De trotse eigenaar heeft beschikking over 4 GB aan geheugen. Aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera en binnenin ligt een batterij van 1.500 mAh. Al met al een middenmotor dus. En dat heeft Acer gelukkig terugvertaald in de prijs; voor ongeveer 190 euro koop je al een exemplaar. Het is alleen even afwachten totdat Acer hem zelf aankondigt.

Bron: Modaco.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel