"Samsung i677: Windows Phone met toetsenbord"

· 1 reactie


In het geruchtencircuit is de Samsung i677 opgedoken, een Windows Phone Mango toestel, dat waarschijnlijk een volledig toetsenbord heeft. Afbeeldingen van deze nieuwe smartphone zijn helaas nog niet beschikbaar.

Eerdere toestellen die in de i6-serie van Samsung geplaatst waren, draaiden op Windows, en hadden in één of andere vorm een volledig toetsenbord. Dat is een indicatie dat het hier gaat om een toestel met een volledig toetsenbord en Windows Phone, maar deze op typenummers gebaseerde speculatie biedt natuurlijk geen zekerheid. Wat wel zeker lijkt, is dat het om een Windows Phone-toestel gaat. Er is een toestelprofiel opgedoken waaruit dit blijkt.

Samsung i637
Een ouder toestel in dezelfde serie: de i637

Tot nu toe was de Dell Venue Pro het enige Windows Phone-toestel met een volledig toetsenbord. Deze schuift in Portait-stand onder het toestel vandaan. Het is goed mogelijk dat de i677 van hetzelfde principe gebruik maakt, maar het strikte regels die Microsoft aan leveranciers van Windows Phone-toestellen oplegt laten ook ruimte voor een andere formfactor, waarbij het toetsenbord, net als bij een BlackBerry, onder het scherm aan de voorzijde van het toestel geplaatst is.

Bron: Nanapho.jp


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel