HTC kondigt Desire 516 met Dual SIM aan voor Nederland


HTC heeft haar assortiment verrijkt met een nieuwe Desire-telefoon. Het gaat om de Desire 516 met ruimte voor twee simkaarten. Het toestel moet volgens HTC al over twee weken uitkomen alleen wordt verzuimd te melden tegen welke prijs.

Hiermee is het ons niet helemaal duidelijk wat HTC met de Desire 516 wil bereiken. Normaliter is de Desire-reeks bedoeld voor goedkopere modellen, maar nu het geen prijs communiceert zijn we daar niet helemaal zeker van. Wel bekend is dat de HTC Desire 516 een 5 inch qHD-scherm heeft, een 5 megapixel camera en een 1,2 GHz Snapdragon 200-processor.

HTC Desire 516
De Desire 516

Jammerlijk genoeg kiest HTC voor een oude Android-versie; namelijk 4.3 Jelly Bean. Qua hardware zou het toestel KitKat makkelijk aan moeten kunnen. HTC is trouwens geen onbekende met Dual SIM-telefoons al zien we die niet vaak in Nederland. Deze Desire 516 is gelukkig een uitzondering. Ondanks dat HTC geen prijzen in haar persbericht noemt rekenen we op een losse toestelprijs van rond de 200 euro. De '516' is over twee weken beschikbaar in de kleuren Arctic White en Dark Grey.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel