Nieuw beeldmateriaal LG G2 binnen, mogelijk 7 augustus aangekondigd


Er zijn vandaag nieuwe foto's uitgelekt van de LG G2, de beoogde opvolger van de Optimus G. Het is voor het eerst dat LG de naam 'Optimus' laat vallen. LG kondigde ook alvast een event aan waar het naar alle waarschijnlijkheid deze G2 aan gaat kondigen.

De titel van de uitnodiging is namelijk niet erg subtiel gekozen; "Great 2 Have You!". Nu we weten wanneer deze G2, de opvolger van de Optimus G, wordt aangekondigd komt mogelijk een einde aan een lange periode van speculeren. De datum van 7 augustus ging al enige tijd rond in het geruchtencircuit.

LG G2 side

We hebben ook vers beeldmateriaal binnen van de LG G2. Het toestel dat gekenmerkt wordt door de volumetoetsen aan de achterzijde draait onder Qualcomm Snapdragon 800-processor, krijgt vermoedelijk 3 GB aan RAM-geheugen, beschikt naar alle waarschijnlijkheid over een 5,2 inch Full HD display en is uitgerust met een 13 megapixel camera. Alle ingrediënten dus voor een super-smartphone die het vermoedelijk goed gaat doen onder de early adaptors. Er bestaat trouwens nog een mogelijkheid dat de G2 nog deze maand in thuisland Korea wordt aangekondigd. De rest van de wereld volgt dan 7 augustus.

Bron: Techtastic.org


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel