Samsung Galaxy Apollo op komst

· 4 reacties


Als we de website van Samsung mogen geloven dan brengen de Zuid Koreanen binnenkort een gloednieuwe Galaxy Android-smartphone uit; de Galaxy Apollo. Wij eisen een Super AMOLED beeldscherm!

Wil je het allerbeste beeldscherm voor je nieuwe mobiel? Dan moet je niet bij Apple zijn maar bij Samsung. Want het Super AMOLED beeldscherm tipt momenteel aan geen enkel ander beeldscherm in de markt. Zelfs niet aan het nieuwe Retina display van Apple. Helaas voor de Apple fanboys en niet ten gunste van de Apple bashers.

Samsung Galaxy Apollo

Tenminste, we gaan er gemakshalve maar even vanuit dat de Apollo voorzien is van een Super AMOLED beeldscherm omdat het genoemd wordt in hetzelfde rijtje als de Samsung Wave en de Galaxy S. Laat nou beide toestellen ook beschikken over een Super AMOLED beeldscherm.

Veel meer specs dan het Super AMOLED-vermoeden hebben we momenteel helaas niet. We wachten een officiële aankondiging af. Vermoedelijk deze week al tijdens het CommunicAsia 2010 event in Singapore. We houden je op de hoogte!

Bron: Samsung.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel