Samsung Galaxy S Plus komt snel naar Nederland

· 10 reacties


De Samsung Galaxy S Plus dook al eerder op op meerdere websites, en werd ook al op de Russische website van het Koreaanse merk gespot. Het toestel komt nu ook naar Nederland.

De Galaxy S Plus is een forse upgrade ten opzichte van de Galaxy S; de singlecore processor draait nu op 1.4 GHz, terwijl de Galaxy S het met 1 GHz moest doen. De behuizing van het toestel blijft wel identiek. Met een nieuwe processor kan de Galaxy S, een toestel dat in 2010 op de markt kwam, nog minstens een jaar langer mee.

2011103 samsung galaxy s 2011 edition

Het toestel heeft, net als z'n voorganger, een 4 inch scherm, een 5 Megapixel camera en ondersteunt WiFi N. Het toestel draait op de laatste versie van Android, 2.3 Gingerbread. Zoals je gewend bent van toestellen in de Galaxy-lijn, levert Samsung het toestel met de TouchWiz-interface.

De Galaxy S Plus wordt onder de dualcore Galaxy S II in de markt gezet, maar kan met z'n specs alsnog goed meedraaien in de top van de smartphonemarkt. Samsung Nederland bevestigt tegenover NieuweMobiel.NL dat de Galaxy S Plus snel naar ons land komt. Het bedrijf wilde wachten met de introductie van het toestel totdat het toestel snel in de winkel zou liggen. Wij verwachten de Galaxy S Plus dus zeer binnenkort in de schappen.



Praat mee over dit artikel