Evleaks toont eenvoudige Nokia 2.2 met notch


HMD Global, de maker van Nokia-telefoons met Android, staat op het punt een nieuw model aan te kondigen. Als we de informatie van @evleaks mogen geloven, en dat doen we, dan komt het binnenkort met de Nokia 2.2 op de proppen. Een relatief eenvoudig en daardoor betaalbaar toestel met schermnotch.

Alle informatie die we over deze Nokia 2.2 weten kunnen we in één zin kwijt. Android One, enkele camera, schermnotch en voordelig. Meer is het niet. We halen het allemaal uit onderstaande afbeelding en z'n typenummer. Hoe lager dat getal, hoe eenvoudiger en dus hoe goedkoper.

Nokia 2.2

HMD Global heeft voor vandaag een persevent gepland staan waar het nieuwe modellen zal aankondigen. Naast deze Nokia 2.2 houden we ook sterk rekening met een Nokia 5.2 of een 6.2. Terug naar onze 2.2. Dat zelfs een instapmodel wordt uitgerust met notch is een redelijk nieuw verschijnsel. Was het voorheen alleen iets voor dure high-end telefoons om maar zo dun mogelijke schermranden te hebben. Inmiddels is het meer een modegril en wil iedereen het hebben. Echt enorm nodig lijkt de Nokia 2.2 het niet te hebben, de schermrand boven is nog steeds aanzienlijk.


Prijsvergelijker Nokia 2.2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Steel
€ 96,02 € 96,02   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Nokia 2.2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel