Firmware Update Friday - Week 26

· 4 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een firmware update voor de Sony Xperia Z, Xperia ion en de BlackBerry Z10.

Sony Xperia Z - Android 4.2.2 (10.3.A.0.423)

Vreemd eigenlijk dat het huidige vlaggenschip van Sony nog niet onder de nieuwste Android-versie draaide, hoog tijd dus voor een update. En die is er eindelijk voor de Xperia Z. Naast al het nieuws in Android krijg je van Sony de My Xperia-applicatie waarmee je een verloren of gestolen telefoon kunt terugvinden. Ook zijn er nieuwe widgets en is er nu ondersteuning voor 64 GB geheugenkaartjes. De update is via WiFi binnen te halen door in het menu naar instellingen te gaan, Over deze telefoon en te kiezen voor Software Updates. Het updaten kan ook via de computer dankzij de PC Companion-software of Bridge voor de Mac.

Sony Xperia ion - Android 4.1.2 (6.2.B.0.211)

De Xperia Z is niet het enige Sony-toestel dat deze week een nieuwe update krijgt. Ook de Xperia ion valt onder de gelukkigen, maar krijgt in tegenstelling tot de 'Z' niet de allernieuwste Android-versie. Ion-gebruikers zullen het met Android 4.1.2 moeten doen. Toch is het een welkome update als je bedenkt dat de ion momenteel nog onder Ice Cream Sandwich draait. Je krijgt dus al het lekkers wat Google in Jelly Bean heeft gestopt.

BlackBerry Z10 - 10.1.2050

Ook een kleine update voor eigenaren van een BlackBerry Z10. Update 10.1.2050 houdt het OS onder 10.1 maar verhelpt wel een probleem waarbij de Z10 op willekeurige momenten een reboot uitvoerde. Erg vervelend mocht je daar last van hebben, die hopelijk met deze update opgelost is.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel