Maak kennis met nieuwe Sony Ericsson Xperia X8, Yendo en Cedar

· 2 reacties


Niet geheel onverwachts heeft Sony Ericsson een drietal nieuwe telefoons aangekondigd; de Xperia X8, Yendo en Cedar. Tijd voor een 'close encounter of the third kind'!

De minste geheimen heeft de nieuwe Sony Ericsson Xperia X8, voorheen bekend als de Shakira. Ruimschoots van te voren uitgelekt en daarom is vrijwel alles al bekend van dit midi-sized X10. De X8 beschikt over een 320 x 480 pixels touchscreen met krasbestendig glas.

Sony Ericsson Xperia X8
Sony Ericsson Xperia X8

Onder de motorkap vinden we het ietwat gedateerde Android 1.6 en een 600 MHz processor. De capaciteit van de batterij is 1200 mAh groot. Net als bij de andere Xperia telefoons treffen we TimeScape en MediaScape aan om op de hoogte te blijven van vrijwel alles.

Sony Ericsson Yendo

De Yendo heeft de eer Sony Ericssons eerste 'Full Touch' Walkman telefoon te zijn. Als je niet beter zou weten zou je denken dat de Yendo een X10 mini is met Walkman-logo. Toch is niets minder waar, zo draait de Sony Ericsson Yendo onder een eigen besturingssysteem in plaats van onder Android.

Sony Ericsson Yendo
Sony Ericsson Yendo

Maar er zijn meer verschillen waardoor de Yendo toch een eigen karakter heeft. Natuurlijk komt dat mede door z'n Walkman-eigenschappen zoals de Walkman player en TrackID. Verkrijgbaar in de kleuren Black, Blue, Green, Orange, Pink, Purple, Red, Silver, White en Yellow is er altijd een kleur die bij jou past.

Sony Ericsson Cedar

Onderdeel van de groene GreenHeart-serie is de Sony Ericsson Cedar. Qua ontwerp mag het toestel dan niet heel spectaculair ogen, de Cedar is wel heel erg van deze tijd.

Sony Ericsson Cedar
Sony Ericsson Cedar

Zo beschikt de Cedar over 3.5G, 2.2 inch beeldscherm, een 2 megapixel camera en FM radio ontvanger met 3.5 mm audio jack aansluiting.

Verkrijgbaarheid

Ben je helemaal weg van één van bovenstaande toestellen en wil je weten wanneer het toestel van je dromen in de winkel ligt? Alledrie toestellen, de Xperia X8, Yendo en de Cedar worden in het derde kwartaal van dit jaar verwacht.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel