Sony Ericsson aan de vooravond van nieuwe Android telefoons?


De Sony Ericsson X10 Medium Shakira en de W150i TeaCake zijn toestelnamen die ons nu nog helemaal niets zeggen. Maar daar zou binnenkort wel eens verandering in kunnen komen!

De Sony Ericsson X10 kennen we momenteel in een 'normale' XL versie, een mini versie en een mini pro. Maar stel dat je de normale X10 te groot vindt, maar de X10 mini te klein? Daar hebben de slimme mensen bij Sony Ericsson wat op verzonnen want ziehier de "X10 medium". Althans zo noemen we het voor het moment.

Sony Ericsson Xperia X10 medium
X10 Medium?

Een X10 'medium' zou een uitkomst zijn voor mensen die de X10 te groot vinden, maar de X10 mini te klein. We hebben helaas nog geen nadere informatie over dit toestel zoals specificaties of een eventuele releaseplanning. Afwachten dus.

Android Walkman

Tevens aandacht voor het volgende toestel. Een Walkman-phone draaiend onder Android. Een eerste dus. Onderstaande uitgelekte foto doet ons echter sterk denken aan de X10 mini, dus misschien klopt de foto niet geheel met deze informatie.

Sony Ericsson W150i TeaCake Walkman

Volgens de geruchten gaat de Walkman-phone met Android voorzien worden van Android 1.5, een 2.6 inch QVGA resolutie touchscreen en een 5 megapixel camera. Wij nemen dit voorlopig eerst met een korreltje zout want het lijkt ons onwaarschijnlijk dat een bedrijf nu nog gebruik maakt van het 'oude' Android 1.5 terwijl versie 2.2 inmiddels al beschikbaar is. Wij blijven het echter voor je in de gaten houden.

Via: Se-blog.com, bron: Sebbs.it168.com



Praat mee over dit artikel