Sony Ericsson G502 verkrijgbaar


Vandaag is de Sony Ericsson G502 leverbaar geworden. Sony Ericsson zet met dit betaalbare toestel een telefoon neer waarmee je prima razendsnel op het internet kunt surfen.

Eind april werd de Sony Ericsson G502 aangekondigd en vanaf vandaag ligt het toestel dus in de winkel. Met de G502 ben je altijd up-to-date, waar je ook bent. Zo heb je e-mail en internettoegang, onderweg en overal waar je bent. Snelle UMTS of HSDPA zorgt voor de verbindingspower die je nodig hebt.

Rijk internet
Zo beleef je het internet op je telefoon net als op je PC! Surf op het net met de muisaanwijzer, open je webgeschiedenis of zoek met Google snel en gemakkelijk websites. Voor snelle toegang heeft je telefoon ook een internetbrowsertoets en een wizard voor e-mail-setup. Met een vooraf geïnstalleerd wachtwoordbeheer en SSL-ondersteuning is het mogelijk om veilig op het net te surfen.

Sony Ericsson G502 verkrijgbaar
Stijlvolle G502

De telefoon laat je genieten van een veelheid aan webdiensten. Vind de weg met Google Maps™ Mobile. Ontvang het laatste nieuws op je telefoonscherm via RSS-feeds. Blog afbeeldingen, verstuur berichten. Het is allemaal binnen het bereik van je vingertoppen.

E-mail gaat rechtstreeks naar de G502, net als op je eigen computer. Berichten worden bij aankomst namelijk direct naar de G502 verstuurd.

Multimedia
Met de ingebouwde camera met displayzoeker, speciale menu's en directe interactie met geïntegreerde imaging- en messaging-functies is het mogelijk om hoge kwaliteit foto's en video's te schieten. Met de G502 is het zelfs mogelijk om computer en fotobewerk software over te slaan. Sluit gewoon de G502 aan op een printer, kies een afbeelding en druk af. Ook is het met de ingebouwde software mogelijk om diashows te creëren, compleet met geluid en overgangen.

Handig is ook de TrackID software. Hoor je een muzieknummer maar weet je niet welke? Neem een paar seconden muziek op dankzij TrackID™ weet je binnen enkele seconden de namen van het nummer, de artiest en het album naar je telefoon.

De Sony Ericsson G502 is onder andere verkrijgbaar bij GSM.nl. Meerdere webshops zijn te vinden op de specificatie pagina van de G502.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel