Sony Ericsson G502; betaalbaar supersnel internetten


Sony Ericsson kondigt vandaag de G502 aan, waarmee je supersnel op internet kunt surfen en bestanden kunt downloaden.

Eric Rikken, head of Marketing Sony Ericsson Benelux omschrijft de Sony Ericsson G502 als volgt: “De G502 combineert een klassiek uiterlijk met verschillende, eigentijdse features op het gebied van mobiel internet. De verbetering ten opzichte van voorgaande telefoons zit hem in het gebruik van HSDPA, die het mogelijk maakt supersnel over het internet te surfen. Dit maakt het een aantrekkelijke telefoon voor mensen die de controle willen houden over hun drukke zakelijke en prive leven.“

Sony Ericsson G502; betaalbaar supersnel internetten
Betaalbaar supersnel internet met de G502

Mooie woorden maar het komt erop neer dat Sony Ericsson een betaalbare telefoon neerzet waarmee je gebruik kunt maken van snel internet via UMTS of HSDPA. De triband G502 is vormgegeven als stijlvolle monoblock en is qua uiterlijk een onvervalste Sony Ericsson.

Handig set-up wizard
Handig schijnt de G502 ook te zijn. Een set-up wizard laat je je e-mail account instellen zodat je binnen een mum van tijd direct toegang hebt tot je eigen inbox. Ook is de G502 uitgerust met de laatste versie van Google Maps for Mobile. Hiermee kun je satellietkaarten van een hoge kwaliteit bekijken en kun je eenvoudig restaurants, hotels of parkeergarage's vinden.

De G502 is een UMTS/HSDPA 2100 en GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 telefoon, verkrijgbaar in de kleuren Champagne Black en Brilliant Hazel en leverbaar tegen het einde van het tweede kwartaal van 2008.



Praat mee over dit artikel