Samsung Soul verkrijgbaar


Het beoogde verkoopcijferkanon van Samsung, de U900 Soul, is onderweg naar Europa en inmiddels in de winkel verkrijgbaar!

De Samsung U900 Soul werd begin dit jaar aangekondigd op het MWC in Barcelona Spanje, 's werelds grootste telecomvakbeurs, en was daar gelijk de grootste publiekstrekker.

Dit slider toestel van Samsung is niet alleen ontzettend mooi vormgegeven, het beschikt over verbluffende specificaties. Hoe klinkt 5 megapixel met beeldstabilisator en gezichtsherkenning, een 24 bits QVGA beeldscherm en interactief touchpad? De Soul heeft het allemaal! En dat in een ongelofelijk compacte slider van nét geen 13 millimeter dik.

Samsung Soul op korte termijn in de winkel
Samsung Soul

Vooral het interactieve touchpad maakt de Soul een erg gewilde telefoon. Dit door OLED-techniek aangedreven minischerm vervangt op interactieve wijze de 5-richtings bedieningstoets.

Samsung Soul op korte termijn in de winkel
Het interactieve touchpad

Overzicht webshops
De losse toestelprijs van de Soul bedraagt ongeveer 420 euro, dus zonder abonnement. Bekijk op deze pagina een overzicht van webshops die het toestel leveren.Praat mee over dit artikel