Nokia brengt X7 uit in Nederland


De Nokia X7 komt uit in Nederland. Dat maakte het Finse merk vandaag bekend. Eerder was er nog onduidelijkheid of dit toestel met groot 4 inch scherm in ons land op de markt zou komen.

De X7 ligt begin juli in de schappen, tegelijk met de E6. De E6 is een zakelijk toestel met volledig toetsenbord, in een model dat we voornamelijk van BlackBerry kennen. De smartphone heeft naast het volledige toetsenbord ook een touchscreen. Beide toestellen draaien op de allerlaatste versie van Symbian, Symbian Anna, wat eigenlijk een opgepoetste versie van Symbian^3 is. Anna heeft een aantal technische verbeteringen, zoals een nieuw virtueel toetsenbord, maar kent vooral cosmetische aanpassingen.

X7 lowres

In tegenstelling tot de E6 is de X7 helemaal gericht op gaming en entertainment, zegt Nokia. Het toestel wordt standaard geleverd met de games Asphalt 5 HD en Galaxy on Fire HD. Door de grootte van het scherm is het toestel ook bovengemiddeld geschikt voor het afspelen van video. De X7 gaat 459 euro kosten. De E6 verwisselt voor 429 euro van eigenaar.


Prijsvergelijker Nokia X7

Toon alle aanbiedingen van de Nokia X7


Prijsvergelijker Nokia E6

Toon alle aanbiedingen van de Nokia E6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel