Google kondigt per ongeluk Android 4.1 Jelly Bean aan


Google heeft per ongeluk op haar Wallet site melding gemaakt van het volgende week aan te kondigen Android 4.1 Jelly Bean. Bovendien lijkt het er op dat de Google Galaxy Nexus de eerste telefoon is die de update naar Android 4.1 krijgt.

Hiermee krijgt Jelly Bean een kleine versienummer-opwaardering ten opzichte van voorganger Ice Cream Sandwich die als versie 4.0 door het leven ging. Grote uiterlijke verschillen zullen er daarom waarschijnlijk niet zijn, maar meer de toevoeging van functies en verbeteringen.

Android 4.1 Jelly Bean
Android 4.1 Jelly Bean

De bestelpagina bevatte ook een afbeelding van de Galaxy Nexus met daarop Android Jelly Bean. Veel informatie valt daaruit niet te halen, het enige verschil dat wij kunnen bespeuren is een iets andere zoekwidget en een andere achtergrondafbeelding.

Galaxy Nexus with Android Jelly Bean
Galaxy Nexus met Jelly Bean

Woensdag 27 juni gaat het jaarlijkse Google I/O van start waarin traditiegetrouwe een nieuwe Android-versie wordt aangekondigd. Naast de verwachting dat Jelly Bean daar het levenslicht ziet wordt ook verwacht dat Google een eigen 7 inch tablet zal presenteren.

Via: Droid-life.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel