Render toont Motorola One Pro met vier camera’s in volle glorie


Het lijkt er op dat we de officiële persrender van de aankomende Motorola One Pro binnen hebben. Bijzonder aan dit Android One-toestel zijn de vier camera's achterop, het scherm met notch en de geïntegreerde vingerafdrukscanner.

Lenovo bouwt stug verder aan haar Motorola One-serie. De toestellen draaien Android One waardoor je een pure Android-ervaring hebt die bovendien zeer snel en veilig is. Dat laatste komt door z'n maandelijkse beveiligingsupdates en jarenlange gegarandeerde Android-updates. Deze Motorola One Pro pakt de zaken nog professioneler aan dankzij z'n quad camera-systeem achterop. We moeten erkennen dat de camera-module er nogal fors uitziet maar dat lijkt in 2019 toch de trend te worden. De bron verzuimt specificaties te melden over deze camera dus we moeten gissen.

Motorola One Pro

Wel weten wat meer over het scherm. Die meet 6,2 inch, kent bovenin een notch voor de selfiecamera en bevat een ingebouwde vingerafdrukscanner. Verder beschikt hij 'gewoon' over een koptelefooningang en opladen doe je via USB-C. Er worden drie verschillende kleuruitvoeringen verwacht; donkergrijs, goud en donkerpaars. Wanneer deze One Pro officieel aangekondigd zal worden is nog onbekend. Datzelfde geldt voor prijzen en of we hem in de Nederlandse winkels zullen aantreffen. We houden het voor je in de gaten.

Als eerste de One Pro hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel