Motorola One Pro

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Motorola One Pro in het nieuws

ts Moto One Pro Cashkaro

Render toont Motorola One Pro met vier camera’s in volle glorie

Geruchten ·

Het lijkt er op dat we de officiële persrender van de aankomende Motorola One Pro binnen hebben. Bijzonder aan dit Android One-toestel zijn de vier camera's achterop, het scherm met notch en de geïntegreerde vingerafdrukscanner.

Lenovo bouwt stug verder aan haar Motorola One-serie. De toestellen draaien Android One waardoor je een pure Android-ervaring hebt die bovendien zeer snel en veilig is. Dat laatste komt door z'n maandelijkse beveiligingsupdates en jarenlange gegarandeerde Android-updates. Deze Motorola One Pro pakt de zaken nog professioneler aan dankzij z'n quad camera-systeem achterop. We moeten erkennen dat de camera-module er nogal fors uitziet maar dat lijkt in 2019 toch de trend te worden. De bron verzuimt specificaties te melden over deze camera dus we moeten gissen.

Motorola One Pro

Wel weten wat meer over het scherm. Die meet 6,2 inch, kent bovenin een notch voor de selfiecamera en bevat een ingebouwde vingerafdrukscanner. Verder beschikt hij 'gewoon' over een koptelefooningang en opladen doe je via USB-C. Er worden drie verschillende kleuruitvoeringen verwacht; donkergrijs, goud en donkerpaars. Wanneer deze One Pro officieel aangekondigd zal worden is nog onbekend. Datzelfde geldt voor prijzen en of we hem in de Nederlandse winkels zullen aantreffen. We houden het voor je in de gaten.


Video over de Motorola One Pro

Eindelijk weer eens een Motorola met Android One en die kun je ook nog eens met pen gebruiken! Zeg hallo tegen de Motorola Moto G Pro


Vragen en antwoorden over de Motorola Pro