Binnenkort ook Gizmo Beta op de Nokia N95 en de Nokia N80i


Er werd bekend gemaakt dat binnenkort ook op de Nokia N95 en de Nokia N80i Gizmo beschikbaar zal zijn. Dit onder de naam Gizmo Beta. Hiermee kan je via een internetverbinding bellen (VoIP).

Nokia heeft vandaag bekend gemaakt dat ze Gizmo Beta, een soort Skype maar dan voor mobiele telefoons, nu ook op de Nokia N95 en de Nokia N80i zal komen. Gizmo bestaat ook voor desktops en is gratis als je belt of chat met andere Gizmo-gebruikers en kost 2 cent per minuut als je belt naar een vaste lijn. 2 minpunten: je kan niet gewoon bellen met GPRS of EDGE en het is alleen voor de Internet Edition van de Nokia N80 (dus niet voor de de N80, wel voor de N80i).

Binnenkort ook Gizmo Beta op de Nokia N95 en de Nokia N80i

Het bellen met Gizmo Beta is alleen interessant voor mensen die willen bellen naar vaste lijnen of naar andere Gizmo Beta-gebruikers, want het bellen naar mobieltjes kost zo’n 25 cent per minuut. In dat geval is het wellicht goedkoper om gewoon met je GSM te bellen.

Nokia is momenteel nog bezig met het maken van de software en verzekert niet dat de software op andere gsm’s dan de Nokia N80i en de N95 gaat werken. Downloaden kan via deze website van Nokia. Meer informatie over Gizmo, en om Gizmo voor de desktop te downloaden kan via GizmoProject.



Praat mee over dit artikel