Nokia voegt 4 nieuwe Supernova's toe aan portfolio


Vandaag kondigt Nokia 7610 Supernova, 7510 Supernova, 7310 Supernova en 7210 Supernova aan. Stijlvolle en jonge toestellen die zich prima laten aanpassen dankzij de verwisselbare Xpress-On covers die hiermee helemaal terug zijn!

Steeds vaker wil men hun telefoon personaliseren, of beter gezegd pimpen. Opvallen tussen de menigte en geen grijze muis willen zijn. Nokia komt met de Supernova serie hieraan tegemoet en erkent dat een "one-style fits all telefoon" niet bestaat. Eén van de mogelijkheden van de nieuwe Supernova's is de mogelijkheid om eindeloos van covers te wisselen. De Xpress-On covers zijn terug!

Xpress yourself
Nokia mikt met name op mode- en stijlbewuste dames en heren die simpelweg bereikbaar willen zijn. De nieuwe Nokia 7610, 7510 en 7310 Supernova telefoons geven deze doelgroep de mogelijkheid om eindeloos te variëren met verkrijgbare Xpress-On covers in opvallende kleurschema's en stijlvolle materialen.

Nokia 7610 Supernova
Nokia heeft vier Supernova's uitgebracht in verschillende vormgevingen. De Nokia 7610 Supernova is een slider die makkelijk aan te kleden is via Xpress-On covers die momenteel verkrijgbaar zijn in de kleuren "Steel Blue" en "Red". Klinkt saai maar de covers zijn niet egaal maar verschillen hier en daar van tint om het geheel lekker speels te houden. Overigens zijn ook wallpapers en thema's meegeleverd in deze kleuren zodat je ook het innerlijk kunt stylen.

Nokia voegt 4 nieuwe Supernova's toe aan portfolio
Nokia 7610 Supernova slider

Dit toestel beschikt over een ingebouwde 3.2 megapixel camera met dual LED flitser, Instant Messaging en een video-out uitgang om afbeeldingen op een groter beeldscherm weer te geven. Maar er zit ook muziek in de 7610 Supernova dankzij ingebouwde FM radio en MP3 speler. De 7610 Supernova is uitgerust met Music Store toegang waarmee sinds kort eenvoudig online muziek aangeschaft kan worden. Tot slot geven de zogenaamde Nokia WidSets, kleine web applicaties, je het nodige vermaak.

De Nokia 7610 Supernova moet tegen het derde kwartaal 2008 verkrijgbaar worden tegen een verwachtte losse verkoopprijs van 225 EURO. Bekijk de toestelpagina om meer foto materiaal te bekijken.

Nokia 7510 Supernova
We zien ook een Supernova in clamshell vormgeving voorbijkomen; maak kennis met de Nokia 7510 Supernova. Om het leven gemakkelijk te maken is dit toestel voorzien van een push-to-open toets. Eenvoudig met één druk op de knop openklappen dus. Opmerkelijk is dat ook dit toestel met Xpress-On covers opgefleurd kan worden. Momenteel verkrijgbaar in "Storm Blue", "Red", "Emerald Green" en speciaal voor de koffieliefhebbers "Espresso Brown". De 7510 Supernova beschikt over een magische lichteffecten dankzij het verborgen tweede beeldscherm wat zich aan de buitenzijde bevindt. Deze zal niet snel vervelen.

Nokia 7510 Supernova
Nokia 7510 Supernova

Mocht dat wel gebeuren dan kun je jezelf vermaken met de ingebouwde 2 megapixel camera met flitser. Geschoten foto's kun je eenvoudig uploaden naar Nokia's eigen OVI of naar Flick. Maar ook van muziek kan genoten worden met de ingebouwde FM radio ontvanger en MP3 speler. Verdwalen doe je ook niet snel dankzij A-GPS techniek en de Nokia Maps software.

Met de Nokia 7510 Supernova wordt een microSD geheugenkaart meegeleverd van 512 MB. Dit toestel moet in het vierde kwartaal verkrijgbaar worden voor een bedrag van 180 EURO.

Nokia 7310 Supernova
De Nokia 7310 Supernova is een zogenaamde monoblock, ook wel candybar genoemd. Ook voor dit toestel zijn Xpress-On covers beschikbaar met gedurfd 3D design. Van de 7310 Supernova is het ook mogelijk om de achterzijde met covers aan te kleden.

Nokia 7310 Supernova
Kleurrijke Nokia 7310 Supernova

Overige eigenschappen zijn een 2 megapixel camera met digitale zoom en een video-out uitgang. Het is dankzij die laatste mogelijk om de voorgeinstalleerde spelletjes op je TV te spelen. Een FM radio en MP3 speler maken de 7310 Supernova compleet.

De Nokia 7310 Supernova zal los zonder abonnement zo'n 155 EURO kosten en nog dit kwartaal verkrijgbaar worden.

Nokia 7210 Supernova
Tot slot toont Nokia de 7210 Supernova, het enige Supernova toestel wat niet met Xpress-On covers aangekleed kan worden. Toch is dit eenvoudige en betaalbare toestel stijlvol te noemen, dankzij de zogenaamde gloss finish. Ook dit toestel biedt toegang tot Nokia's Music Store. Muziek kan gedownload worden op een externe geheugenkaart.

Nokia voegt 4 nieuwe Supernova's toe aan portfolio
Betaalbare Nokia 7210 Supernova

Overige eigenschappen zijn een 2 megapixel camera waarmee het eenvoudig is om afbeelding up te loaden naar Flickr. Zo kun je je mooiste foto's met iedereen delen. De Nokia 7210 Supernova zal in het derde kwartaal van dit jaar leverbaar worden tegen een verwachtte verkoopprijs van 120 EURO.

Bekijk meer foto's van alle toestellen op zijn eigen toestelpagina, waarvan je de links hierboven aantreft. Op deze pagina kun je je ook aanmelden voor onze gratis reminder mailing.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel